ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ
Πολυμέσα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2001
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2001


ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Πρώτα από όλα θέλω να σας ανακοινώσω ότι το "TΥΔΗΣ" όπως το γνωρίσατε τα προηγούμενα χρόνια, δεν υπάρχει πια. Στη θέση του υπάρχουν δύο γραφεία. Το γραφείο Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Εθιμοτυπίας, Πολιτιστικών θεμάτων και Εκδηλώσεων.

Στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων το οποίο θα στεγάζεται σ' ένα άλλο κτίριο, στην Ακλιβιάδου, θα είναι επικεφαλής ο Αντιπλοίαρχος κ.Γαλάνης ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προξενικός λιμενάρχης στο Βανκούβερ.

Στο γραφείο Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα είναι επικεφαλής ο αντιπλοίαρχος κ.Δημήτριος Σκάλκος -ο οποίος βρίσκεται εδώ μαζί μας σήμερα- και επιπλέον θα είναι μαζί του ο υποπλοίαρχος κ.Φυλτικάκης.

Ο κ.Σκάλκος μέχρι τώρα ήταν τμηματάρχης στο Τμήμα Νομοπαρασκευής της Διεύθυνσης της Διοίκησης. Ο Υποπλοίαρχος κ.Φυλτικάκης ο οποίος έρχεται από τη Διεύθυνση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος και ο Ανθυποπλοίαρχος κ.Λαγκαδιανός ο οποίος προέρχεται από τη Διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας.

Ο μέχρι σήμερα διευθυντής Πλωτάρχης κ.Αποστολής θα συνεχίσει τη συνεργασία μαζί μου, τοποθετούμενος στο υπασπιστήριο του Υπουργού. Θέλω με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω τον κ.Αποστολή όπως και όλους όσους συνέβαλαν μέχρι τώρα στη λειτουργία του "TΥΔΗΣ", δεδομένου ότι είναι πάρα πολλοί εκείνοι οποίοι μου είπαν ότι πριν την ανάληψη των καθηκόντων από τον κ.Αποστολή υπήρχε ένας εντελώς διαφορετικός ρυθμός λειτουργίας στο γραφείο "TΥΠΟΥ", υπήρχε μια εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια και εν πάση περιπτώσει η δική μου η συνεργασία μαζί του ήταν πάντοτε άριστη σε όλα τα επίπεδα.

 

 
Ημ. Έκδοσης:07/02/2001 Share Εκτύπωση Download Αρχείου
| | |